Afyonkarahisar

Akdağ Tabiat Parkı'ndaki çalışmalar

16:33 03 Kasım 2017
Akdağ Tabiat Parkı'ndaki çalışmalar

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun destekleri ile Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilecek yatırımlar için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapımına başlanan gölet, av köşkleri ve kır lokantası ile bölgenin çehresinin baştan sona değişeceğini ve büyük bir cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Parkın ilgi odağı olduğunu belirten Çöl, şöyle konuştu:

"Akdağ’ın popülaritesi her geçen gün artıyor. Sandıklı Belediyesi olarak doğa, termal ve tabiat turizmini birleştirmeyi amaçlıyoruz. Son zamanlarda bungalov tarzı evlerin yapılmasıyla Akdağ cazibe merkezi haline geldi. Denizli, Uşak, Burdur, Isparta gibi çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimiz kamp kuruyor ve termal bölgelerde konaklıyor. Akdağ Tabiat Parkı özellikle butik oteller, kayak merkezleri, spor kompleksleri, antrenman sahaları, motor sporlarının yapılabileceği alanların hayata geçmesi ile bölgenin sayılı tesisleri arasına girecektir. Bu çalışmaların ortaya çıkması, hazırlanması, bütçelerinin ayrılması gerçekten hiç kolay değil."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.