Afyonkarahisar

Hayvanseverlere teşekkür belgesi verildi

15:53 06 Kasım 2017
Hayvanseverlere teşekkür belgesi verildi

Afyonkarahisar'da sokak hayvanlarına gönüllü olarak destek veren, yardım eden ve koruyan kişi ve kuruluşlara teşekkür belgesi verildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, başarılı personel ve hayvan severlere teşekkür belgesi verildiği bildirildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Mahmut Temel, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz günlerde Akdağ Tabiat Parkı'nda iki kızıl geyiği vuran kaçak avcıları yakalayan 3 personele ve bölge müdürlüğü ile birlikte gönüllü kişi ve kuruluşlarla beraber hareket eden sokak hayvanlarının korunması konusunda çalışmalar yürüten hayvan severlere teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler verildi.

Bölge müdürlüğü olarak amacımız, toplumda farkındalık oluşturması ve bu çalışmaları yapan hayvanseverlerimizin kamuoyuna güzel örnek olmasıdır. Afyonkarahisar ilimizde yıllardır sokak hayvanlarına su ve yem veren, yaralı hayvanların tedavisi için gayret gösteren, bakıma muhtaç sokak hayvanların sahiplendirilmesi için emek veren, yani çevresinde bulunan diğer canlıların da farkında olup, onlara karşı sorumluluk duyan ve gayret eden tüm hayvanseverlere teşekkür ediyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.