Afyonkarahisar

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar'da toplandı

16:05 14 Kasım 2017
Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar'da toplandı

Türkiye Emekliler Derneği Eğitim ve İstişare Değerlendirme toplantısı, Afyonkarahisar'da yapıldı.

Termal bir otelde düzenlenen toplantıya, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve dernek yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ergün, her yıl bir ilde eğitim ve istişare değerlendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.

Türkiye Emekliler Derneğinin 47 yıldan beri faal olduğunu dile getiren Ergün, şunları kaydetti:

"Biz de her yıl belli bir ilde toplanarak eğitim ve istişare toplantılarımızı yapıyoruz. Bu yıl Afyonkarahisar’ı seçmemizin nedeni termalin başkenti olmasından dolayıdır. Emekliler, ülkesini, vatanını, milletini seven insanlardır. Teşkilatımızın hedefleri arasında ne konuşulduysa her şeyi yerine getirmiş insanlarız. Türkiye Emekliler Derneği olmasa ülkemizde 12 milyon 100 bin kişi yaşam mücadelesi daha da zor durumda olurdu. Emekli aylıkları yaklaşık bu derneğin sayesinde 100 lira ile 600 lira arasında artışa katkı sağlamıştır."

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, Türkiye Emekliler Derneği yöneticilerini ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını belirtti.

Başkan Çoban, Afyonkarahisar Emekliler Derneğinin çalışmalarına belediye olarak destek verdiklerine dikkat çekerek, TOKİ'nin kentte yaptığı 607 konutu emeklilere uygun fiyata vererek ev sahibi olmalarını sağladıklarını vurguladı.

Konuşmalarının ardından Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Ergün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a plaket takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.