Afyonkarahisar

Sandıklı'dan kısa kısa

17:54 07 Şubat 2018
Sandıklı'dan kısa kısa

Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, 2017-2018 eğitim yılı ikinci dönem kapsamında öğrencileri ziyaret etti.

Kaymakam Şakalar, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda yaptığı konuşmada, eğitim öğretim yılının 2. yarıyıl çalışmalarında herkese başarılar diledi.

Geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetiştirilmelerinin önemli olduğunu, bu konuda da ailelerden sonra öğretmenlere önemli görevler düştüğünü belirten Şakalar, "Öğrencilerimizin okulda yaptığı faaliyetlere ek olarak velilerimiz de evlerinde çocuklarına dersleri konusunda yardımcı olmalı ve öğrencilerin durumu hakkında sık sık öğretmenleri ile bağlantı kurmalıdır. Unutmayalım ki onlar bizim geleceğimizin teminatı." diye konuştu.

Daha sonra sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya gelen Şakalar, öğrenciler ile sohbet etti.

- İl Sağlık Müdürü Korkmaz'dan Sandıklı'ya ziyaret

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Sağlık Müdürü uzman doktor Serhat Korkmaz, ilçedeki sağlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

İlçe Devlet Hastanesine gelen Korkmaz, burada hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Vatandaşların Cildiye Uzmanı isteklerine olumlu cevap veren Korkmaz, en kısa sürede bu açığın kapatılması için çalışmaları başlatacağını söyledi.

Daha sonra Aile Sağlığı Merkezleri ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkez ve İstasyonlarını ziyaret eden Kokmaz, sağlık çalışanlarıyla yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.