Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

10:27 16 Mart 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde 300 kişilik çok amaçlı konferans salonunun yapım işi başladı.

Başmakçı Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, konuyla alakalı gazetecilere yaptığı açıklamada, 550 metrekare alana sahip olacak olan konferans salonunun 450 bin lira bedelle ihalesinin yapılarak sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Kılınçoğlu, "23 Nisan 2018 tarihine kadar tamamlanması beklenen konferans salonumuz Başmakçı ilçesine yakışan bir yatırım olacaktır. İlçemizde konferans ve seminer salonu eksiğimiz vardı. Bundan sonra bu çok amaçlı salonumuzu en iyi şekilde değerlendireceğiz." dedi.


- Bakan Özlü'ye İscehisar OSB hakkında sunum yapıldı

İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin genişleme alanı, altyapı ve kamulaştırma bedellerinin 2018 yılı ek yatırım programına alınması amacıyla İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, OSB Müdürü Muhammed Bacaksız tarafından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sunum yapıldı.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü'ye, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın desteği ile İscehisar Mermer İhtisas OSB'nin genişleme alanı, altyapı ve kamulaştırma bedellerinin 2018 yılı ek yatırım programına alınması amacı ile Kaymakam Muhammet Öztabak ve OSB Müdürü Muhammed Bacaksız ile sunum gerçekleştirdiklerini belirtti.

Dikmen, "Desteklerinden dolayıda Milletvekilimiz Ali Özkaya beye ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.


- İscehisar'da okuma yazma seferberliği

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi ve köylerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde yurt genelinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında kurslar başladı.

İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Karamehmet ve Şehit Vural Şahin İlkokulunda açılan kursları ziyaret ederek, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

İlçe genelinde 17 merkezde 176 öğrenci ile başlayan kurslar ile ilgili olarak gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Öztabak, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi hanımefendi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında ilçemizde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şu ana kadar okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızın tespiti yapıldı ve kurslarımız başladı." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.