Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

14:47 16 Mart 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Afyonkarahisar Merkez İmam Hatip Ortaokulu yönetici ve öğrencileri, Afyonkarahisar Askere Alma Bölge Başkanı Albay Ahmet Karadayı'yı ziyaret etti.

Okul Müdürü İbrahim Şimşek , Müdür Yardımcısı Fikret Talha Aslantaş ve 10 öğrenci, muzaffer ordumuza destek olmak ve Afrin'de şehadete erişen askerler için başsağlığında bulunmak için Askere Alma Bölge Başkanı Ahmet Karadayı'yı makamında ziyaret etti.

Karadayı, okul yöneticileri ve öğrenciler ile bir süre görüştü. Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadayı, ziyaretlerin kendisi için ve Afrin'de savaşan askerler için büyük bir moral kaynağı olduğunu dile getirdi.

Mehmet Akif'in hayalindeki Asım'ın nesli gibi vatan sevgisiyle yoğurulmuş bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Merkez İmam Hatip Ortaokulu Yöneticileri, gerçekleştirilen bu ziyaretin ayrıca eğitimin de bir parçası olduğunu ifade etti.

Öğrenciler, askerlere desteğini "Bir Ölür, Bin Doğarız" diyerek gösterirken, Karadayı'ya Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri adına Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve çiçek verildi.

- Seydiler kendi enerjisini üretecek

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Seydiler Belediyesi İller Bankası ile yaptığı ön görüşme ile kendi enerjisini kuracağı enerji sistemleri ile üretecek.

Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Beldemizde güneş enerjisinden elektrik üretim tesisi kurmak için İller Bankası yetkilileri ile incelemelerde bulunduk. Bu proje ile kendi enerjimizi kendimiz üreteceğiz inşallah." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.