Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

11:46 11 Mayıs 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Başmakçı ilçesinde, Belediye Çevre Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’nün de yerinde incelediği çalışmalarda Hilal Mahallesi, Akpınar Köyü Yolu, Barbaros Mahallesi ve diğer belirlenen mahalleler ağaçlandırıldı.

Başmakçı Belediyesi olarak ağaçlandırma çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Gönüllü, "İlçe halkımızın ağaçlandırma projesine verdiği destekten ötürü teşekkür ederim. Vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

- Sandıklı HEM'de yıl sonu sergisi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı.

Sandıklı HEM'in 2017-2018 yıl sonu sergisi Halk Eğitim Merkezi'nin binasında düzenlenen törenle açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrenciler halk oyunları gösterisi sergiledi.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törenle toplantı salonunda okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi. Kursiyerlerin sergilediği giyim, halı dokuma, tel kırma ve ahşap boyama gibi ürünlerin yer aldığı sergi katılımcılar tarafından incelendi.

Serginin açılışına Kaymakam Köksal Şakalar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karosman, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.