Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

16:57 18 Haziran 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar milletvekili adayı Ahmet Hakan Uyan, Dinar ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Çakıcı, Akgün, Yeşilçat ve Bülücalan köylerini ziyaret eden Uyan, burada vatandaşlarla bir araya gelerek, dert ve sorunlarını dinledi.

Uyan, yaklaşan seçimlerin Türkiye açısından çok önemli olduğunu ve bu bilinçle sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi.

Ülkenin birlik ve beraberliği, ekonomik, sosyal ve diğer bütün alanlar için çok önemli bir seçim yaşayacaklarını belirten Uyan, "Köy köy gezip CHP’nin seçim vaatlerini anlatıyoruz. Artık 'Tamam' deme zamanı gelmiştir. Bütün köylü vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum." dedi.


- Milletvekili adayı Kıpırtı, Dinar’da

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Rasime Fedekar Kıpırtı, seçim çalışmaları kapsamında Dinar ilçesini ziyaret etti.

Kıpırtı, ilk olarak AK Parti Dinar İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Çağlı ile görüşen Kıpırtı, daha sonra sokakta gördüğü çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Kıpırtı, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "24 Haziran seçimleri yerli ve milli olanla, uluslararası aklın hesaplaşmasıdır. Malazgirt, Osmanlı ve Cumhuriyet ruhuna sahip çıkma zamanıdır." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.