Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

11:33 03 Temmuz 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

AK Parti milletvekilliğine seçilen Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Dinar, Başmakçı, Evciler ve Dazkırı AK Parti ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti ilçe teşkilatlarının 24 Haziran seçimlerinde büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalıştığını belirten Özkaya, kadın ve gençlik kolları üyelerine de ayrı ayrı teşekkür etti.

Yurdunuseven ise seçimlerin sona erdiğini, bundan sonra devlet, millet ve vatan için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) çalışmalarını yürüteceklerini kaydetti.


- Kaymakam Kılınçoğlu'nun köy ziyaretleri

Başmakçı Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, ilçeye bağlı 13 köyü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Özdemir, İlçe Müftüsü Zafer Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Ünavcı, İlçe Özel İdare Müdürü Hüdayi Çınar, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Abdurrahman Taktak, İlçe Sağlık Müdürü Sacide Hazıroğlu, İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Eryılmaz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Havva Gül Yaman eşliğinde köylerin ve köylü vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılınçoğlu, sorunların kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Gittiği köylerde köy muhtarlarıyla da görüşen Kılınçoğlu, köylerde bulunan sorunların çözümü, istek ve temennilerin yerine getirilmesi için daire amirlerine gerekli talimatları verdiğini kaydetti.

Kılınçoğlu, "Öncelikli hedefimiz köylerimizin alt yapı ve yol sorunlarını çözüme kavuşturmak. Bu kapsamda tüm köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Ayrıca devlet millet kaynaşmasının daha ileri seviyeye çıkartarak aradaki sıcaklığı tüm halkımızın hissetmesini sağlamak biz devlet görevlilerinin asli vazifesidir." dedi.


- Dazkırı'yı kalkındırma faaliyetleri

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, yaptığı yazılı açıklamada, el birliğiyle Dazkırı'yı kalkındıracaklarını belirterek, göç veren bir şehir değil, göç alan bir şehir durumuna geçmek istediklerini kaydetti.

Göreve geldiği günden bugüne kadar particiliği bir kenara bırakarak halkçı uygulamalar başlattıklarını ifade eden Taylan, şöyle devam etti:

"Afyonkarahisar'ın en uzak ilçesi olmamıza rağmen kendi yağımızda kavrulduk. Dazkırı artık büyümek istiyor, iş sahaları gelsin istiyor. Bütün Dazkırılı hemşehrilerimize bunu başaracağımıza inanıyorum. Parti gözetmeksizin siz değerli halkımızın isteklerini elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına, bu yolda her daim yanımızda olan halkımıza teşekkürü borç biliriz. Ancak ilçemiz sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istiyor. Birçok ilçeye göre iş sahası olarak durumumuz iyi olabilir. Dazkırı'nın çok daha büyük bir ilçe olması için uğraşlar veriyoruz. İlçemiz sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istiyor. Bu nedenle bütün halkımızı birlik, beraberlik ve yardımlaşmaya davet ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.