Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

12:54 20 Eylül 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Dazkırı Kaymakamı Gökay İçen, yeni görevine başladı.

Gökay İçen, Dazkırı Kaymakamlığına getirildi.

Görevine başlayan İçen, Dazkırı'nın küçük ve çok güzel bir ilçe olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde bütün kamu kurum ve kuruluşların çalışacağını ifade etti. Kaymakam İçen, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için varız, bu doğrultuda ve mantıkta çalışacağız." dedi.

- Çay'da metruk binalar yıkılıyor

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde eski binalar, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Çay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede tespit edilen metruk binaların vatandaşların can ve mal güvenliği için yıkılmasına başlandı. Yıkım için tebligat gönderilen ancak kendi imkanlarıyla evlerini yıkamayan vatandaşlara belediye tarafından araç-gereç desteği sağlanıyor.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, yaptığı açıklamada, "Belediyemiz Fen İşleri ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda Yaka Mahallesi Yaka Camisi yanında bulunan ve tehlike arz eden eski ve metruk binalar yıkılıyor. Ülkemizde olduğu gibi şirin ilçemizde de halk tarafından benimsenen modern kent modelinin yaygınlaşması ve yeşil Çayımızın, yaşanabilir bir ilçe olması için çalışmalarımıza büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.