Afyonkarahisar

Müdür ve Komutandan huzur evine ziyaret

13:23 02 Ekim 2018
Müdür ve Komutandan huzur evine ziyaret

Afyonkarahisar emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzur evini ziyaret etti.

Yıldız ve Çömez, eşleriyle gittikleri Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Afyonkarahisar Huzur evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarla sohbet etti.

Yaşlılarla tek tek ilgilenen müdür Yıldız ile Albay Çömez, yaşlıların mutluluklarına ve dertlerine ortak oldu. Yaşlıların çok iyi bir ortamda bakımlarının sağlandığını belirten Yıldız, devletin kadın, çocuk ve yaşlılara her türlü desteği verdiğine bir kez daha şahit olduklarını aktardı.

Yıldız, yaşlıların geçmişle gelecek arasında çok önemli bir bilgi aktarımını sağladığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yeni nesil geçmiş yıllarda nasıl yaşandığını büyüklerinden, dede ve ninelerinden öğreniyor. Her şey okulda öğrenilmiyor maalesef. Kitaplarda her şeyi yazmıyor. Türk örf ve gelenekleri en doğru şekilde yaşanılmış haliyle yaşlılarımızdan, büyüklerimizden öğrenilebiliyor. O yüzden onların bize ihtiyacı olduğu zamanlarda destek olmamız bizim en önemli görevimiz. Herkesin büyüklerine ve yaşlılara gereken özeni ve hürmeti göstermesi gerekiyor. Huzur evinde kalan büyüklerimizi ziyarete geldik ve onların sevinçlerine ve duygularına ortak olduk. Herkesin yakını olsun olmasın huzur evlerini ziyaret etmelerini ve onlara sahipsiz olmadıklarını hissettirmelerini bekliyoruz."

İl Jandarma Komutanı Albay Çömez ise yaşlıların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.