Afyonkarahisar

"Ülkemiz bir gün terör belasından kurtulacak"

16:38 08 Ekim 2018
"Ülkemiz bir gün terör belasından kurtulacak"

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Medya ve Tanıtım Başkanı Halil İbrahim Sevim, Türkiye’nin bir gün terör belasından kurtulacağını söyledi.

Sevim, partisinin il başkanlığında İl Ekonomi İşleri Başkanı Hüseyin Menteş ve İl Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Eroğul'un katılımıyla haftalık basın toplantısı düzenledi.

Batman'da şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet dileyen Sevim, şöyle konuştu:

"Ülkemiz terör belasından bir gün kurtulacak. Bir tane terörist kalmayana kadar mücadelemiz sürecektir. Batman’daki bu alçak saldırıyı kim gerçekleştirdi, PKK terör örgütü. Bu örgütün arkasında ise HDP var. Peki HDP’nin arkasında kim var, elbette CHP var. CHP’liler buna demokrasi ya da muhalefet diyor. Allah aşkına soruyorum bu ülkede teröre destek vermenin adı ne zaman muhalefet oldu? CHP çıkmış Türkiye’yi bağımsızlık üzerinden eleştiriyor. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ‘vatan elden gidiyor’ diyerek HDP ile ittifaktan bahsediyor. Atatürk’ün partisinin geldiği hale bakar mısınız. Bölücü teröristlerin siyasi uzantısıyla yapacakları ittifakla vatanı kurtaracaklarmış, vatanı bölmek isteyen HDP değil miydi?"

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.