Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

11:16 17 Ekim 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü, yenilenen konseptiyle kentteki 11. şubesini açtı.

Gazi Mahallesi'ndeki PTT şubesi, Başmüdür Mehmet Örsdemir, şube müdürleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete girdi.

Örsdemir, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en geniş hizmet ağına sahip olan PTT’nin, vatandaşların beklentileri doğrusunda faaliyetlerini her geçen gün gelişen teknolojiyle geliştirdiğini ifade etti.

Kurumun hizmetlerini de çeşitlendirdiğini aktaran Örsdemir, şunları kaydetti:

"Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak hizmetlerimizi halkımızın ayağına götürmek, kaliteli nezih bir ortamda hizmet sunabilmek için yenilenen konseptimizin kentteki ilk şubemizi halkımızın hizmetine sunduk. Şu an 19 merkez, 25 şube ve 57 acente olmak üzere toplam 101 otomasyon açık iş yeri ve 45 ATM'yle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Yeni iş yerimizde halkımıza hayırlı uğurlu olsun."

- Dinar'da deprem ve yangın tatbikatı

Afyonkarahisar Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından Dinar Devlet Hastanesinde deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

UMKE tarafından hastanede gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatında, ağır bir deprem ve yangın sonucunda ambulanslar tarafından hastaneye ulaştırılan hastalara müdahale ve hastane içerisinde mahsur kalan hastaları kurtarma senaryoları uygulandı.

Tatbikatta, deprem ve yangın ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, hastane binası içinde yaralanan vatandaşlara müdahale ederek onlara müdahale etti.

Tatbikat sonrası açıklama yapan UMKE yetkilileri, temel amaçlarının kurumlararası işbirliğini geliştirmek ve koordinasyonu sağlamak olduğunu belirtti.

- Başmakçı'da bozulan yollar asfaltlanıyor

Başmakçı ilçesinde belediye ekipleri tarafından altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfaltlama çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, elektrik kablolarının yer altına alınmasıyla birlikte bozulan yolların tekrar yapılma çalışmalarını inceledi.

Gönüllü, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Uzun zamandır ilçemizde elektrik kablolarının yer altına döşenmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyordu. Bu çalışmaların bitmesi neticesinde kazılan yolların moloz temizliği ve asfaltlama çalışmalarına başladık.. Bu yolların tamamını kısa sürede bitirip yollarımızı eski haline kavuşturacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.