Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da otobüs şoförünü darp edenlerden biri özür diledi

17:23 24 Ekim 2018
Afyonkarahisar'da otobüs şoförünü darp edenlerden biri özür diledi

Afyonkarahisar'da belediyeye bağlı Yüntaş Otobüs İşletmesine ait halk otobüsünün önünü otomobille keserek şoförü darbeden 6 kişi arasında yer alan C.D, olayla ilgili pişmanlığını dile getirip özür diledi.

Otobüs şoförünü darbe eden kişiler arasında yer alan C.D, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, olayla ilgili pişmanlığını dile getirip özür diledi.

C.D, ziyarette yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Daha önce başka bir özel halk otobüsü şoförüyle geçmişte husumet yaşadık ve olayın yaşandığı gece saldırıda bulunduğumuz şoförü, husumetli olduğumuz o şoför zannettik. Bir anlık sinirle, düşünmeden kırıcı hareketlerde bulunduk. Aslında ne olursa olsun yaptığımızın yanlış olduğunun farkına vardım. Bu nedenle Belediye Başkanımızı ziyaret ederek özür diledim. Ayrıca Yüntaş Otobüs İşletmesinden ve o şoför ağabeyimizden de özür diliyorum. Çok pişmanım, aflarına sığınıyorum."

Afyonkarahisar'da 10 gün önce, Yenice Mahallesi'nde Murat Sert yönetimindeki 03 AAL 104 plakalı otobüs, 03 DL 736 plakalı otomobil tarafından önü kesilerek durdurulmuş, araçtan inen 6 kişi, otobüs şoförünü darp etmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.