Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da kitap tanımı

15:17 02 Kasım 2018
Afyonkarahisar'da kitap tanımı

Afyonkarahisar Belediyesi kültür yayınları kapsamında basılan eğitimci-yazar Veli Cengiz’in ilk kitabı "Mutlu Kalınız" için tanıtım etkinliği düzenlendi.

Taş Medrese'deki tanıtıma, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yazar Veli Cengiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kitapseverler katıldı.

Belediye tarafından basımı yapılan 56. kitap olan kitabla ilgili bilgiler veren yazar Cengiz, 2014-2018 yılları arasında çeşitli basın kuruluşlarında yazdığı makalelerden derlediği kitabının, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından dört dörtlük bir şekilde hazırlandığını söyledi.

Kitabın basımı ve düzenlenmesi sırasında emeği geçen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık'a ve ekibine teşekkür eden Cengiz, yazdığı makaleleri "mutlu kalınız" cümlesiyle tamamladığını, bu yüzden kitabının ismini de Mutlu Kalınız olarak belirlediklerini ifade etti.

Belediye olarak güzel bir eseri daha kitap dünyasına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çoban ise "Veli Cengiz'in makalelerinde yazdığı ilimize ve ülkemize dair pek çok konu kitapta yer alıyor. Cengiz Bey, yıllarca öğretmen, okul müdürü ve milli eğitim idarecisi olarak ilimize ve ülkemize hizmet etmiş değerli bir eğitim emeklisidir. Sadece ilimizde ve ülkemizde yaşayan insanlar değil, tüm dünya insanları mutlu kalsın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Veli Cengiz, ilk kitabını imzalayarak tanıtıma katılan Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a verdi. Cengiz, kitapseverlere de imzalı kitabını dağıttı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.