Afyonkarahisar

"Ahmet Sula ile Etkili İletişim" konferansı

17:07 20 Aralık 2018
"Ahmet Sula ile Etkili İletişim" konferansı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Başmüfettişi Ahmet Sula, "Ahmet Sula ile Etkili İletişim" adlı konferansta maliye öğrencileriyle bir araya geldi. Polisliğin yanı sıra sanata da gönül veren Sula, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Maliye Kulübü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluştu.Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde yaşananlar ve insan ile hayvanlar arasındaki duygusal bağları anlatan video gösterimi yapıldı.

Konferans sonunda Sula, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin etkinliğe büyük bir ilgi gösterdiği ve çok mutlu olduğunu söyledi.

17-25 Aralık tarihlerinin bu ülkeye ihanetin ve başkaldırının yıl dönümü olduğuna dikkat çeken Sula, şöyle konuştu:

"Böyle bir süreçte ve böyle bir kitleyle bu konularda bir farkındalık, şuur, irkilme, dirilme, hatırlama ve kini diri tutma gibi gerekçelerle buluşmak çok değerliydi. Bu dokunuşlar da Türkiye'mize büyük hizmetimizdir. Gençlerde bu geleceği, ışığı ve cevheri görebilmek bana çok büyük ümit ve heyecan veriyor. İnşallah, bu faaliyetlerimize devam edeceğiz."

Sula, konferansa katılım ve destek veren Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü'ne ve Maliye Kulübü öğrencilerine teşekkür etti.

Etkinlik, öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.