Afyonkarahisar

Öğrenci evinde korkunç ölüm! Görenler şoka girdi

07:55 08 Ocak 2019 15 Yorum Var
Öğrenci evinde korkunç ölüm! Görenler şoka girdi

Afyonkarahisar Merkez’de dün meydana gelen olayda, Üniversite Öğrencisi Merve Yıldız, 3. Katın balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık Bölümü son sınıf öğrencisi Merve Yıldız, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı 3’üncü kattaki evin balkonundan, iddiaya göre, ipte asılı çamaşırını almak isterken dengesini kaybedip, düştü.

Yıldız’ın zemine düştüğünü görenler, sağlık ekibine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı olduğunu belirlediği Yıldız’ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yıldız, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Merve'nin cenazesi, yapılan otopsi sonrası teslim alınıp, memleketi Ankara'nın Haymana ilçesine getirildi.
 
Merve Yıldız, Karaömerli Mahallesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    balkonlara, merdiven demirlerine standart getirilmeli.müteahitler maalesef herşeyden kıstıkları için balkon demirlerini vücudun ağırlık merkezinin altında yapıyorlar.balkondan aşağı eğilen birisi ağırlık merkezine dikkat edilmediği için aşağı düşüyor.
    Cevapla
  • etimesgutlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Mevla rahmet eylesın aılesıne sabır versınde üniversite bilgi yuvası ağırlık denge moment okumuş olmaları lazım ıp ılerde ıse gerı cekılmesı korkuluk yukseltılmesı basıt masrafsız emnıyet tedbırı olayları yalnız görmek gözlemlemek ıhtımal olması durumunu bertaraf tedbırler hayatımızın her alanında alınmasını ferdı olarak almamız lazım emniyet proje devamlı gelıştirmeliyiz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür olaylar bir anlık göz kararması baş dönmesi ile oluyor kendimden biliyorum. O anda elinizden hiç birşey grlmiyor dengenize hakim olamıyorsunuz kısa bir an da olsa. Bun yür sorunları olanlar balkon cam gibi yerlerden uzak durmalı..
    Cevapla
  • molla 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep kızların başına geliyor bu ve benzeri olaylar? ALLAH RAHMET EYLESİN.
    Cevapla
  • MSAHİN 5 yıl önce Şikayet Et
    Balkon korkuluklarını 3-5 lira daha ucuza getireceğim diye düdük gibi yaptıranlara, iskan verenleri oradan atacaksın ki bir daha olmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.