Öğretmen çift sağlıkçılar için evlerinde maske dikiyor
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde öğretmen çift Afşin ve Şerife Yıldırım, sağlık çalışanları için evde maske üretiyor.
Bolvadin Raziye Sultan- Yusuf Kayabaşı Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi'nde felsefe öğretmeni olan 15 yıllık eğitimci ve 3 çocuk babası Afşin Yıldırım ile eşi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Şerife Yıldırım, koronavirüs önlemleri kapsamında okullarının kapalı olması nedeniyle evlerinde sağlık çalışanlarına ücretsiz maske imalatı yapmaya başladı.

Afşin Yıldırım, "Eşimle evde boş oturmamak için bu kararı aldık. Bizde terzilik de vardı. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eğitimini almıştık. Uygun kumaş ve malzemelerini tedarik ettik ve çalışmaya başladık. Şu anda bin adet ürettik. Üretimimiz okullar açılana kadar sürecek. En kısa zamanda sağlık çalışanlarına teslim edeceğiz. Vatandaşlardan bakanlığın kurallarına uyulmasını istiyoruz. Uyarılara dikkat edilsin. El ele vererek bu illetin üstesinden geleceğiz inşallah. Herkese sağlıklı günler dilerim" dedi.


YORUMLAR
61 Yorum Var-
İbrahim TANRIVERDİ
5 yıl önce
Şikayet Et
Rabbim böyle duyarlı kardeşlerimizden razı ve hoşnut olsun gayretlerinizi artırsın ve çalışmalarını âli kılsın inşallah. Yaşadığımız şu süreçte devletimize yardımcı olmalıyız bunu fırsat bilip devletten bir şeyler koparmaya çalışmamalıyız. Ama ne yazıkki müslümana yakışmıyan hasletler sergiliyoruz. Böyle kaos ortamlarını fırsatçıliga çevirmeye çalışıyoruz. Ülkemiz terör belası, suriyede savaş belası bu virüs denen illet, birde içimizdeki hain virüslerle uğraşırken daha çok biz devletimize verelim devletimize destek olalım. Gün bu gün. Gün devletimize destek olma günüdür. Değerli hocalarım bu duyarlı çalışmanızdan dolayı tésekkür ve tebrik ediyorum. Tekrar Rabbim razı olsun inşallah.
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Yücel
5 yıl önce
Şikayet Et
Bu haberde herşey güzelde..
Bugün yayınlandığınız http://www.haber7.com/guncel/haber/2955664-istanbulda-10-binlercesine-el-konuldu/?detay=1 haberden sonra, bu maske yapma işine bir çeki düzen vermek gerektiği kesin. Maskelerin yapıldığı ortamlarının ve kişilerin el, vb. hijyen önlemleri çok önemli.
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Ayse
5 yıl önce
Şikayet Et
Ellerinize sağlık benim duyarlı meslektaşlarım...Allah sizden razı olsun ...kolay gilsin .,
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Mert
5 yıl önce
Şikayet Et
İnsan bunlar insan!!! Helal süt emmiş güZel insanlar
Beğen
Toplam 9 beğeni
-
Yavuz Selim Dabanlı
5 yıl önce
Şikayet Et
İdealist ve vatansever bir ata Selamet Yıldırım hocamın oğlu olan Afşin Yıldırım hocamı ve ailesini duyarlı ve örnek davranışından dolayı kutlarım
Umarım örnek alınarak ülkemizde sayıları çoğalır saygılarımla
Beğen
Toplam 4 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle