Afyonkarahisar

Bir yaşındaki bebeğin görüntüsü yürek ısıttı

12:59 20 Mayıs 2021 12 Yorum Var
Bir yaşındaki bebeğin görüntüsü yürek ısıttı

Afyonkarahisar’da üzerine sıcak su dökülen ve vücudunda 3. derece yanıklar oluşan 1 yaşındaki bebek, Yanık Merkezine helikopter ambulansla sevk edildi.

Afyonkarahisar’da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı üzerine sıcak su dökülen 1 yaşındaki bebek ailesi tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan bebeğin yanık merkezinde tedavisinin devam etmesi nedeniyle Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi. Helikopter ambulansa bindirilen minik bebeği kucağına alan Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Mehmet Canko’nun fotoğrafı gören herkesi duygulandırdı. Kucağında kendini güvende hisseden ve acılarını unutup yolcuğu uyuyarak geçiren minik bebek ise ATT görevlisine sıkı sıkı sarıldı. Sosyal medyada da paylaşılan ATT ile minik bebek arasındaki bu duygusal bağ herkesin takdirini toplarken, “ATT yanan bebeği sevgiyle uçurdu” yorumları yapıldı.

Yedi yıldır helikopter ambulansta görevli olarak çalışan Mehmet Canko’nun özellikle küçük hastaları yolculuk esnasında bu şekilde teselli ettiği öğrenildi.
 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • İ.D. 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin ailesine sabır versin. Benim başıma geldiği için anlıyorum çok zor bir durum. İnsan sürekli vicdan azabı çekiyor. Kimse bunu istemez tabi. Ama olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.
    Cevapla
  • a.d 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhakkak kasıtları yoktur ama o sabinin yanında sıcak suyu bulundurup yanmasına vesile olanında aynı şekilde cezalandırılması lazım. Bunlara çocuk emanet edilmez....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ABDÜLHAMİD 2 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM ŞAFİ İSMİ HÜRMETİNE ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.. GEÇMİŞ OLSUN MİNİĞİM... İNŞAALLAH SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN.. Aminnn
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun devletimizden ,sağlık çalışanlarımızdan .Bugün gittiğimiz üniversite hastanesinde beş kuruş vermedik .normalde dışarda takılan cihaz için 1000 tl alıyorlar. bunları gördükçe nerden nereye geldik .kıymetini bilelim..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ayşe DENİZLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Henüz 1 yaşındaki çocuk nasıl yanar aklım almıyo . Dikkatsizlik sonucu her yıl çok sayıda bebek böyle yanık vs kazalar yüzünden ölüyo sakat kalıyo. sütü kaynatır çocuğun tepesinden döker, çaydanlığı çocuğun yakınına bırakır yanar. ne diyeyim bilemedim yavruya çok geçmiş olsun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.