Afyonkarahisar

Gündüz dilenci akşam hırsız! Karaman’da yakalandı

14:20 17 Şubat 2022 4 Yorum Var
Gündüz dilenci akşam hırsız! Karaman’da yakalandı

Karaman’da gündüzleri görme engeli varmış gibi numara yaparak dilenen ve geceleri hırsızlık yapan 50’nin üzerinde suç kaydı bulunan şüpheli, tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, kentte son zamanlarda camları kırılarak hırsızlık yapılan iş yerlerinin sayısının artması üzerine Karaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile çalışma başlattı. Polis ekipleri, hırsızlığın gerçekleştiği iş yerleri başta olmak üzere bölgedeki tüm güvenlik kamera kayıtlarını toplayarak incelemeye aldı. 176 saatlik kamera görüntüsünü izleyen polis ekipleri, hırsızlık şüphelisinin Ali Ö. olduğunu tespit etti.

Gündüz dilenci akşam hırsız! Karaman’da yakalandı

EVİNE DÜZENLENEN BASKINLA YAKALANDI

Görüntüler üzerinden şüpheliyi adım adım takip eden polis ekipleri, şüphelinin tek başına yaşadığı evi tespit etti. Bir süre şüpheliyi fiziki olarak takip eden polis ekipleri, hırsızlık şüphelisinin gündüzleri görme engelli rolü yaparak şehir merkezinde dilendiğini belirledi. Tüm delilleri topladıktan sonra harekete geçen polis ekipleri, şüpheli Ali Ö.’yü evine düzenlediği baskınla yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Ali Ö.’nün 21’i hırsızlıktan olmak üzere 50’in üzerinde suç dosyasının bulunduğu ortaya çıktı.

Gündüz dilenci akşam hırsız! Karaman’da yakalandı

KONYA VE AFYONKARAHİSAR’DA DA ARANIYOR

Hırsızlık şüphelisi Ali Ö.’nün Karaman’da bir marketten para, sucuk ve kaşar peyniri çaldığını da belirlendi. Zanlının çaldığı sucuk ve kaşar peynirini çuvala koyup sırtında götürdüğü anlar da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Ayrıca şüphelinin bir iş yerinde de görme engelli gibi davranarak dilendiği anlar da cep telefonuyla görüntülendi. Şüphelinin Konya ve Afyonkarahisar illerinden de arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Ö., gazetelerin "dilenerek hırsızlık yaptığınız doğrumu?" sorucuna "Ne hırsızlık yapacağız, kardeş" diye cevap verdi. Mahkemeye çıkarılan Ali Ö., tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • anlayamadım 2 yıl önce Şikayet Et
    50 suç kaydı oluncaya kadar nerdeydiniz. niye aldınız ki şunun surasında 100e ne kalmış
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkenden ayıp değil mi? Daha 30 bile olmamış 21 hırsızlık şunun şurasında az daha yakalamasaydınız.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Pek de yakalanmamış, adamın zaten 50 tane suç dosyası var, bilindik adam. Neden dışarda neden 51'e izin veriyorlar onu haber yapmak lazım. Hırsızın dilencinin hakkı var, namusuyla kazanan vatandaşın hakkı yok memlekette.
    Cevapla
  • muro gokturk 2 yıl önce Şikayet Et
    Karamanın Koyunu, Sonra Çıkar Oyunu...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.