Afyonkarahisar

Memleket hasreti son bulan memurun yaptıklarını görenler hem şaşırdı hem duygulandı

11:33 13 Eylül 2022 22 Yorum Var
Memleket hasreti son bulan memurun yaptıklarını görenler hem şaşırdı hem duygulandı

Ankara’da memurluk yapan bir vatandaş, uzun zaman sonra aldığı izninde hasret kaldığı memleketine gitti. Memleketine varınca şehrin tabelasına sarılıp, öpünce görenleri hem şaşırttı hem de duygulandırdı.

Ankara’da bir kamu kurumunda görev yapan Mejnun Sancak isimli memur, yaklaşık 6 ayın ardından senelik izne ayrılıp memleketi olan Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya köyüne geldi. Ailesi ile birlikte memleketine gelen Sancak, kent girişindeki tabelayı görünce aracını uygun bir yere park edip görenlerin adeta içini ısıtan bir şey yaptı. Aracından inip şehir tabelasını zıplayarak defalarca öpen Sancak, daha sonra tabelayı silerek sarıldı. Sancak’ın eşi ise kocasının memleketi hasretini gidermek için yaptıklarını cep telefonu ile videoya alıp sosyal medya hesabına yükledi. Görüntü kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenip paylaşıldı.

YORUMLAR

22 Yorum Var
  • Muharrem Günay 1 yıl önce Şikayet Et
    Asker dönüşünde Afyonun toprağını yere yatıp öpmüştüm. Afyonkarahisar toprakları mübarektir, erenler, evliyalar, şehitler yatağı, yiğitler kahramanlar ortağıdır. Mecnun kardeşimi tebrik ederim.
    Cevapla
  • Mecnun Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    28 senesi gurbetde geçmiş bir Afyonkarahisarim olarak ben ağladım bu habere şehirler arası çalışan bir insanım her memleketten geçerken eli kınalı yarını belki görürüm diye uzunca kaleyi izlemek memleket insani gördüğü zaman sohbet etmek ve gurbetde memleket iliği gördüğüm için burun direği sizlamayan anlayamaz memleketi
    Cevapla
  • A9V5469114 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sıkıntı yapma en azından Angara
    Cevapla
  • A9V5469114 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sıkıntı yapma en azından Angara
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • bilirkişi 1 yıl önce Şikayet Et
    lan arası zaten 3 saat yav hafta sonu gitsen pazar akşamı donsen gene olur neyin kafasını yaşamış bu :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.