Görenler şaşıp kaldı! Ayakkabıları 1 TL'ye satıyor
Afyonkarahisar Dinar'da kurulan semt pazarında tezgah açan bir esnaf elinde kalan ayakkabı ve terlikleri 1 TL’den, halıları ise kilogramı 100 TL’den sattı.

Şehir dışından geldiği belirtilen Nafi Salman isimli esnaf Dinar pazarında tezgah açtı. Salman elinde kalan ayakkabı ve terlikleri 1 TL’den satmaya başladı. Bunu duyan vatandaşlar ise tezgaha akın etti. Ayakkabıları almak için vatandaşlar birbirleri ile yarıştı. Salman zaman zaman şehir dışından ürün getirdiğini ve 1 TL gibi rakamlara zarar etmeden sattığını söyledi. 1 litrelik suyun 3 TL’den satıldığını hatırlatan Salman, kendilerinin ise ayakkabı ve terlikleri sadece 1 TL’den sattıklarını vurguladı.

Ürün alan vatandaşlar ise fiyatı duyunca önce şaşırdıklarını ardından tezgahın başına geldiklerini ifade etti.
YORUMLAR
8 Yorum Var-
Önemli degil
2 yıl önce
Şikayet Et
Bolvadin de çay a gel çay pazarı çarşamba bulamadın perşembe gunu
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Hüsna
2 yıl önce
Şikayet Et
Bence deprem zedelerin ayakkabıları yada yardım için gönderilen ayakkabılar
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Ceren Yaldız
2 yıl önce
Şikayet Et
İstanbul'da yaşıyorum ama 1 TL'ye ayakkabı olmaz bence kesinlikle delik,yırtık vs. Şeyler vardır 1 TL'yi sadaka kutusuna at sevap kazanırsın en azından
Yazan ; ~Ceren Yaldız~
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Bekir
2 yıl önce
Şikayet Et
Dinarlı pazarcı abimiz
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Sabri Topuz
2 yıl önce
Şikayet Et
Akıl alacak şey değil bu zamanda foturasını varmı Soran varmı
Beğen
İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle