Afyonkarahisar

96 yaşındaki Kezban teyzenin en büyük isteği gerçek oldu

12:12 11 Kasım 2023 9 Yorum Var
96 yaşındaki Kezban teyzenin en büyük isteği gerçek oldu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisiyle tanışmayı çok isteyen 96 yaşındaki Kezban Akçalı'nın misafiri oldu.



Sülümenli beldesinde yaşayan Kezban Akçalı’yı evinde ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, Kezban Akçalı’dan hayır duası aldı. Vali Yiğitbaşı’nı karşısında görünce büyük heyecan yaşayan ve mutluluk duyan Kezban Akçalı, "Allah bana böyle bir günü, Vali görmeyi ve seni görmeyi nasip etti. Allah yolunu açık eylesin. Bu ülkeye, bu devlete en güzel hizmetleri yapmayı nasip eylesin. Bugün beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizleri güldürsün" dedi. Çocukluğunda ezberlediği Atatürk şiirini de okuyan Kezban Akçalı, Vali Yiğitbaşı'na ziyareti için teşekkür etti.

"BİZLERE DE BÜYÜK MORAL OLDU"

Vali Yiğitbaşı ziyaret sonrasında duygularını şu ifadelerle paylaştı. “Bugün bizleri görmeyi çok isteyen Kezban Teyzemizin misafiri olduk. Yürekten istemişti ve o isteği gerçekleştirmek bizlere nasip oldu. 96 yaşındaki Kezban Teyzemizin hoş sohbeti; tüm içtenliği ve Anadolu’nun mayası ile yoğrulmuş saf duygularıyla ettiği duası bizlere de büyük moral oldu. Kezban teyzemize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.”

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Muzaffer Balıoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Bakanım ayağınıza sağlık çok teşekkürler gururumuz oldunuz selam ve dua ile hoşçakalın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Şahin 5 ay önce Şikayet Et
    valimiz çok mütavazi birisi
    Cevapla
  • Mmm. 5 ay önce Şikayet Et
    Selamünaleyküm hayırlı akşamlar süper
    Cevapla
  • Zulfikar Yılmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Çok Güzel Allah Gücünü artırsın .
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    RABBİM razı olsun sayın valim nerede bir fakir görürseniz gidin yanına korkmayın hiçbir şey kaybetmezsiniz aksine daha da yükselirsiniz Bu millet Bu yaptığınız fedakarlığı unutmaz dahada yükselirsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.