Ağrı

Genel seçime doğru

11:35 24 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Ağrı İl Başkanı Atmaca: "HDP'nin Kürt halkına hizmet edebildiğini, onların namına özgürlük mücadelesi verdiğini iddia etmek için insanın gerçekten aklını yitirmiş olması gerektiğini düşünüyorum"

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, HDP'nin Kürt halkına hizmet edebildiğini, onların namına özgürlük mücadelesi verdiğini iddia etmek için insanın gerçekten aklını yitirmiş olması gerektiğini söyledi.

Atmaca, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ)  Konuk Evinde düzenlenen etkinlikte, HDP'nin halka iyilik değil kötülük yaptığını savundu. 

Terör nedeniyle en büyük zararı Kürtler'in gördüğünü ifade eden Atmaca, şunları söyledi: 

"HDP'nin Kürt halkına hizmet edebildiğini, onların namına özgürlük mücadelesi verdiğini iddia etmek için insanın gerçekten aklını yitirmiş olması gerektiğini düşünüyorum. Bugün alıkonulan, tehdit edilen, dağa kaçırılan, öldürülen, malı gasp edilen ve şantaj tertip edilen Kürt. Senin zararın direkt olarak Kürt'e yöneliyor. Kaçırdığın sermaye yine Kürt sermayesi. Burada 400 insanımızı istihdam eden i adamlarımız, müteahhitlerimiz vardı, kaçtı gitti. Sen, bir üst aklın buradaki taşeronluğunu yapıyorsun. Bunun başka bir izahatı yoktur."

- Milletvekili adayları Taşlıçay ilçesini ziyaret etti

Öte yandan, AK Parti Ağrı milletvekili adayları Cesim Gökçe ve Zeynel Abidin Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Taşlıçay ilçesini ziyaret etti.

Gökçe ve Çakır, AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanlığı, belediyeyi ve esnafı ziyaret etti. 

Gökçe, ilçe esnaflarını ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti dönemindeki hizmetlerden örnekler vererek, "İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevim hasebiyle bu bölgeleri yakından tanıyorum. Görevim süresince 562 kilometre köy yollarımızın sıcak asfalta kavuşmasında büyük çalışmamız ve emeğimiz oldu. Bu hizmeti Türkiye'de ilk biz yaptık" dedi. 

Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Gökçe, "Daha fazla hizmet ve kalkınma, adalet ve demokrasi, çözüm sürecinin devamı ve daha refah bir yaşam için AK Parti'nin yeniden iktidar olması lazım. AK Parti bu bölge ve ülkemiz için büyük bir nimet ve fırsattır" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.