Ağrı

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

17:01 25 Aralık 2015
Futbol: Bölgesel Amatör Lig

  Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Ağrı Gençlerbirliği, ligin 11. haftasında oynayacakları Elbakspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin son 4 haftasında 8 puan almayı başaran Ağrı ekibi, sahasında oynayacakları Elbakspor maçı hazırlıklarına teknik direktör Mehmet Şaşmaz yönetimininde yaptığı antremanla devam etti.

Düz koşu yaparak antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra kültür fizik hareketleri, pas ve şut çalışması yaptı. 

Teknik direktörü Şaşmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynayacakları Elbakspor maçından galip gelerek sezonun ilk yarısını galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi.

Elbakspor'un grubun güçlü takımlarından olduğunu dikkat çeken Şaşmaz, "Yeni takım kurarak lige başlamamıza rağmen sezonun ilk yarısında hem oyun anlamında hem de almış olduğumuz sonuçlar itibariyle iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade eden Şaşmaz, şöyle konuştu:

"Galibiyetle ayrılarak devre arasındaki kampına mutlu bir şekilde gitmek istiyoruz. Elbakspor, ligdeki güçlü ve en az gol yiyen takımlardan. Rakibimizi tanıyoruz, iyi analiz ettik. İnşallah pazar günkü maçtan galip ayrılarak hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Pazar günü ki maçta taraftar desteğine ihtiyacımız var, o yüzden tüm Ağrılıları maça bekliyoruz." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.