Ağrı

Ağrı'da kar yağışı ulaşımı aksattı

21:58 18 Ocak 2016
Ağrı'da kar yağışı ulaşımı aksattı

Alınan bilgiye göre, ilçenin Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekiyor.

Ağrı'da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Sarıcan Deresi ve Sac Dağı mevkilerinde uluslararası yük taşımacılığı yapan birçok tır, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle akaryakıt istasyonlarında bekletiliyor.

Karayolları 123. Şube Şefi Fuat Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aniden bastıran kar yağışı ve tipi nedeniyle Sarıcan ve Saç Dağı mevkilerinde ilerleyemeyen tırları, tedbir amaçlı akaryakıt istasyonlarında beklettiklerini söyledi.

Yollarda herhangi olumsuzluğun söz konusu olmadığını ifade eden Öztürk, "Araç sürücüleri kesinlikle zincirsiz yola çıkmasınlar. Ekiplerimiz şu anda Ağrı-Erzurum karayolunda 4 kamyon, 2 greyder ve 16 personelimizle tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

Türkmenistanlı tır sürücüsü Hamey Uktaz ise yoğun kar yağışı nedeniyle ilerleyemediklerini, yolda herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için geceyi tesiste geçireceklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.