Ağrı

Ağrı Valisi Işın'a ödül

15:32 21 Nisan 2016
Ağrı Valisi Işın'a ödül

Ağrı Valisi Musa Işın'a, Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından "Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat " ödülü verildi.

TASAM Başkanı Süleyman Şensoy, İstanbul Pullman Mecure Otel'de düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, yurt içinden ve dışından çalışmalarıyla fark yaratan, vizyoner ve başarılı kişi ve kurumları onurlandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu seneki "Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat" ödülüne layık görülen Vali Işın, almış olduğu ödülün çalışma şevkini ve sorumluluğunu arttırdığını kaydetti.

TASAM gibi milli düşünce kuruluşundan böyle bir ödül almanın kendisini onurlandırdığını belirten Işın şunları söyledi:

"Bu ödül benim sorumluluğumu daha da arttırmıştır. Yönetim Kurulu Başkanına, üyelerine, danışmanlarına ve seçici kuruluna şükranlarımı arz ediyorum. Beni böyle bir ödüle layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bana memleketimize hizmet etme imkanı veren ve bunu nasip eden Cenab-ı Hakka şükürler olsun. Allah'a karşı olan sorumluluğumun, devletimize, milletimize ve vatanımıza olan sadakatimin bir gereği olarak bugüne kadar görevimi yaptım ve bundan sonra da aynı şuurla yapmaya devam edeceğim inşallah. Bu ödül benim şevkimi ve beraberinde sorumluluğumu daha çok arttırmıştır. İnşallah bu aşk ve şevkle devletimize, milletimize ve memleketimizin ücra bir köşesi olan Ağrı ilimize daha çok hizmet etmeye gayret göstereceğim. İnşallah bu ödüle layık olmaya çalışacağım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.