Ağrı

Doğubayazıt Gençlik Merkezi kursları ilgi görüyor

22:00 25 Ekim 2017
Doğubayazıt Gençlik Merkezi kursları ilgi görüyor

Doğubayazıt Gençlik Merkezince, 2017-2018 döneminde açılan kurslar büyük ilgi görüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençlerden gelen yoğun talep nedeniyle kurs sayısını artırdıklarını söyledi.

Lordoğlu, 10 farklı kategoride kurs açtıklarını belirterek, "Gençlerimizden gelen yoğun talepler bizi daha çok motive ederek, böyle bir karar almamızı sağladı. Kur'an-ı Kerim, güzel sanatlar, kort ve masa tenisi, güreş, basketbol, voleybol, satranç, bağlama ve gitar ile bilişim teknolojileri ve bilgi kurslarımıza kayıtlarımız devam ediyor." dedi.

Açılan kurslarla sorumluluk sahibi, dinamik gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Lordoğlu, şöyle devam etti:

"Gençlerimiz, kurslar sayesinde yeteneklerinin farkına vararak, sosyal hayata daha hızlı adapte oluyor. Kafe köşelerinde ömürlerini heba eden gençler, kurslarımızla tanıştıktan sonra, alanında uzman öğreticiler rehberliğinde aldıkları eğitimlerle hayata pozitif bakmayı öğreniyor. Gerek merkezimizde verdiğimiz Kur'an-ı Kerim dersleri, gerekse dini ilimler atölyemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz pansiyon ziyaretleriyle gençlerimizin manevi değerlere sahip çıkmalarını sağlıyor, sosyal ve sportif alanlarda açtığımız kurslarla da kötü alışkanlıklardan kurtularak girişken, dinamik ve sağlıklı olmalarına yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda düşünen bir gençlik için sık sık kitap okuma günleri düzenliyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, her gencimiz merkezimizde mutlaka kendine göre bir aktivite bulacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.