Ağrı

Doğubayazıtlı gençler, engelli çocuklarla bir araya geldi

12:43 05 Aralık 2017
Doğubayazıtlı gençler, engelli çocuklarla bir araya geldi

En büyük engelin sevgisizlik olduğuna işaret eden Lordoğlu, şunları kaydetti:

Doğubayazıt Gençlik Merkezinin Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur Projesi kapsamında Cevahir Rehabilitasyon Merkezindeki engelli çocuklar ile gönüllü gençler bir araya geldi.

Doğubayazıt Gençlik Merkezindeki etkinlikte bir araya gelen engelli çocuklar, gönüllü gençlerle oyunlar oynayıp sportif faaliyetlere katıldılar.

Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur Projesi'ni hayata geçirerek gençler ile engelli bireyler arasında sevgi bağı kurduklarını belirtti.

"Engelli çocuklarımız en çok sevgiye ihtiyaç duyuyorlar. Kalplerimizdeki ve zihnimizdeki engelleri kaldırarak, onları daha iyi anlamak ve onlarla empati kurmak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdik. Proje kapsamında gençlerimizle oyunlar oynayıp, sportif faaliyetlerde bulunan engelli çocuklarımız, yalnız olmadıklarını hissederek kendilerini çok daha mutlu hissediyorlar. Bizler bundan sonra da gençlerimizle birlikte engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak ve onları sosyal hayata daha hızlı adapte edecek faaliyetlere devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.