Ağrı

Spor salonundan Mehmetçik'e destek

11:18 07 Şubat 2018
Spor salonundan Mehmetçik'e destek

Ağrı'daki bir spor salonu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla askerlere ücretsiz hizmet sunmaya başladı.

Spor salonu işletmecisi Çetin Demir, Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için Afrin'de görev yapan Mehmetçik'e destek vermek amacıyla salonunu askerlerin kullanımına ücretsiz açtı.

Salonun girişine "Spor salonumuz kahraman Türk ordusu mensuplarına ücretsizdir" afişi asan Demir, kazandığı madalyaların olduğu bölümü ise Türk bayrağı ve zeytin dallarıyla süsledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde antrenörlük de yapan Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyayı Mehmetçik'e moral verme amacıyla başlattığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Manevi anlamda destek olmak, burada streslerini atmalarını ve halkın yanlarında olduğunu hissetmelerini istedik. Askerimiz sınır dışında yoğun bir mücadele içerisinde. Değişim sırasında buradaki askerlerimizin de gideceğini tahmin ediyorum. Onların o mücadelesine bizim de manevi bir desteğimiz olsun istedik."

Demir, desteklerinin sürekli olacağını ifade ederek, "Ben yaşadığım ve iş yerim açık olduğu sürece bu desteğimiz her zaman devam edecek." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.