Ağrı

Doğubayazıtlı kadınlar İstanbul'da

16:21 12 Mart 2018
Doğubayazıtlı kadınlar İstanbul'da

Doğubayazıt Belediyesi, ilçedeki kadın ve çocuklara yönelik ücretsiz gezilerine devam ediyor.

Doğubayazıt Belediyesi, kültür gezileri kapsamında kadınlara yönelik İstanbul gezisi düzenledi.

Belediyenin Kültür ve Sosyal Hizmetler birimi tarafından her hafta rutin olarak düzenlenen gezilere katılan kadın ve çocuklar, birçok şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini yakından tanıma fırsatını yakalıyor.

Son olarak İstanbul'a düzenlenen 3 günlük gezi programına katılan 50 kişilik kafile, "Yeditepeli" olarak nitelendirilen binlerce yıllık kadim şehir İstanbul'u karış karış gezdi.

Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini anlattı.

Görevlendirmeyle birlikte kültür programları kapsamında birçok konser, söyleşi, panel ve gezi programı düzenlediklerini anımsatan Akhan, şunları kaydetti:

"Özellikle bayanlara ve çocuklara yönelik düzenlediğimiz gezi programları büyük ilgi görüyor. Hem ilçemizde hem de büyük şehirlere düzenlediğimiz ücretsiz gezilere katılan kadınlar ve çocuklar, hem keyifli vakit geçiriyor hem de şehirlerin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile manevi mekanlarını yakından görme fırsatını yakalıyorlar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.