Ağrı

Doğubayazıt Belediyesi, öğrencileri sinemayla tanıştırıyor

10:14 06 Nisan 2018
Doğubayazıt Belediyesi, öğrencileri sinemayla tanıştırıyor

Kemalpaşa ilkokulu sınıf öğretmeni Bahattin Doğan, Ulaş Akhan yönetimindeki Doğubayazıt Belediyesinin ilçede eğitim gören öğrenciler için çok sayıda sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirdiğini anlattı.

Doğubayazıt Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında öğrencileri sinemayla tanıştırmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Doğubayazıt Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilçedeki öğrencileri sevindiriyor.

Görevlendirmeyle birlikte Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan yönetiminde öğrenciler için birçok projeyi hayata geçiren belediye ekipleri, her hafta geleneksel olarak ilçede eğitim gören öğrenciler için sinema şöleni düzenliyor.

Bu kapsamda, İlçedeki bir restoranda "Buz Devri" isimli animasyonu izleyen Kemalpaşa ilkokulu öğrencileri, daha sonra öğretmenleri eşliğinde belediye tarafından kendileri için hazırlanan yemekli programa katıldı.

Program sırasında Doğubayazıt Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından öğrencilere şapka hediye edildi.

Bugüne kadar öğrencilerin bu tür etkinliklerle karşılaşmadığına dikkat çeken Doğan, "İlçemiz öğrencilerine yönelik bu tür etkinlikler düzenlenmesi çok güzel bir şey. Öğrencilerimiz bugüne kadar böyle bir etkinlik görmemişlerdi. Hepsi çok mutlu oldu, çok sevindiler.

Farklı bir dünya, farklı bir heyecan oldu onlar için. Allah, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Ulaş Bey'den razı olsun, çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.