Ağrı

Doğubayazıt'ta "Hikaye-i Kaymakam" oyunu sahnelendi

14:34 30 Nisan 2018
Doğubayazıt'ta "Hikaye-i Kaymakam" oyunu sahnelendi

Haluk Işık'ın yazdığı, Metin Karaman'ın yönetmenliğini ve oyunculuğunu yaptığı oyun, Vali Kutlu Aktaş Konferans Salonu ve Gençlik Merkezi'nde 6 seans halinde izleyiciyle buluştu.

Doğubayazıt Belediyesince hayata geçirilen Tiyatro Keyfi Projesi kapsamında "Hikaye-i Kaymakam" oyunu sahnelendi.

Tiyatro Keyfi Projesi kapsamında geçen ay "Nafile Adam" oyununu ilçe halkıyla buluşturan Doğubayazıt Belediyesi, Tiyatro Balans'ın sahnelediği "Hikaye-i Kaymakam" oyununu ilçeye getirdi.

Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan da oyunu Diyadin Kaymakamı Olgun Öner ile birlikte izledi.

Akhan, yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçe halkını kültürel ve sanatsal etkinliklerle tanıştırmaya devam ettiklerini dile getirerek,

"Yıllardır sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerden mahrum kalarak bu ihtiyacını çevre illere giderek karşılayan ilçe halkımız, artık geleneksel hale getirdiğimiz etkinlikler sayesinde yaşadıkları kentte aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bir yandan kültür gezilerimiz, diğer yandan da tiyatro ve sinema projelerimize hem Doğubayazıtlılar hem de ilçe dışından gelen misafirlerimiz büyük ilgi gösteriyor. Biz belediyeciliği kolektif bir anlayışla dizayn ediyor, hizmetlerimizi, projelerimizi temel belediyecilikten kültürel etkinliklere kadar her alana yayıyoruz. Toplumun her kesimini düşünerek hayata geçirdiğimiz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.