Ağrı

AK Parti adayları Taşlıçay ilçesini ziyaret etti

13:38 29 Mayıs 2018
AK Parti adayları Taşlıçay ilçesini ziyaret etti

Aday tanıtım programı kapsamında Taşlıçay ilçesine gelen AK Parti Ağrı milletvekili adayları, ilçede coşkuyla karşılandı.

Program kapsamında bugün Taşlıçay'ı ziyaret eden AK Parti Ağrı milletvekili adayları Ekrem Çelebi, Abbas Aydın, Dilan Özgün Özmen ve Erhan Tenekeci, ilçe girişinde partililer tarafından karşılandı.

Taşlıçay Meydanı'nda düzenlenen programda konuşan milletvekili adayı Ekrem Çelebi, ilçenin yeni bir devlet hastanesine sahip olacağını söyledi.

Taşlıçay Devlet Hastanesi'nin eski bir yapıya sahip olduğunu ve artık yenilenme vaktinin geldiğini ifade eden Çelebi, yeni hastanenin 2019 yatırım programında mutlaka yer alacağı müjdesini verdi.

Hizmetlerin gelmesinin temel şartının destekle paralel olduğunu söyleyen Çelebi, "AK Parti'ye destek verdiğiniz sürece hizmeti getirebileceğiz. Elimiz güçlenecek. Çünkü AK Parti hizmet partisidir. AK Parti'nin lideri bu ülkeye hizmeti getiren liderdir. AK Parti yalnızca hizmet değil aş ve ekmek getiren partidir." diye konuştu.

İlçedeki esnafın gezilmesinin ardından adaylar, Diyadin ve Doğubayazıt ilçelerindeki aday tanıtım programlarına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.