Ağrı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

10:16 31 Mayıs 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdüren AK Parti, Patnos ilçesinde aday tanıtım toplantısı düzenledi.

AK Parti Ağrı milletvekili adayları Ekrem Çelebi, Abbas Aydın, Erhan Tenekeci ve Dilan Özmen, Patnos ilçesi Gökoğlu köyü girişinde çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Daha sonra Menderes Caddesi'nde 4 bine yakın vatandaşa hitap eden adaylar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ağrı'nın sorunlarını bilen dört adayın Ağrı'ya hizmet edebilmek için kaderlerinin aynı çizgide buluştuğunu söyleyen milletvekili adayı Ekrem Çelebi, "Rabbim bizleri size mahcup edecek ise milletvekilli yaptırtmasın. Biz size ağa olmaya, paşa olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk. Patnos halkı geçmiş yıllarda iki milletvekili bir belediye başkanı verdi AK Parti'ye. Biz de bunun karşılığında Patnos'a hizmet verdik." diye konuştu.

- "Yıllarca bu ülkeye hizmet verilmesini istemeyen bir vesayet vardı"

"Bakın yıllarca bu ülkeye hizmet verilmesini istemeyen bir vesayet vardı. Rahmetli Menders'i hatırlarsınız. Ona istediklerini yaptıramadıkları için darağacını gösterdiler." ifadelerini kullanan Çelebi, şöyle konuştu:

"Daha sonrasında rahmetli Özal çıktı Anadolu'dan. Ona da darağacındaki Menderes'in fotoğrafını göstererek baskı kurmaya çalıştılar. Boyun eğmeyince onu da kaybettik. Sonrasında ise bu ülkenin önemli bir değeri olan Necmettin Erbakan hocamız ülkeyi yönetti. Onu da 28 şubat süreci ile baskı haline getirdiler. O günkü şartlarda Türkiye'nin umudu olmak için yola koyulan bu lider, bugün sadece Türkiye'nin değil, ümmetin umudu haline geldi. Patnos halkı elini vicdanına koyarak hareket edecektir. Ümmetin son kalesi konumunda olan ülkemizin lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a göstereceği destek ile tüm şer odaklarına cevap verecektir inşallah."

- "Algıyı yapanlar, vatan hainleridir"

Çelebi, son dönemlerde "Cumhurbaşkanına oy verin, milletvekiline oy vermeyin', 'AK Parti'ye oy verin, Cumhurbaşkanına oy vermeyin" gibi yeni bir algı oluşturmaya çalışıldığına dikkati çekti.

"Bu algıyı yapanlar, vatan hainleridir. Bu algılara oyunlara 16 yıldır milletimiz sandıkta cevap verdi." diyen Çelebi, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Patnos halkı da aynı cevabı 24 Haziran seçimlerinde sandıkta verecektir. Hiç kimse Ağrılının aklı ile oynayamaz. Ağrılı cumhurbaşkanını sevdiği gibi, onu güçlü bir parlamento ile temsil ettirmesini de bilir. Bu sebeple sizde oy patlaması bekliyorum. İnşallah sizlerin destekleri ile dört arkadaşımız ile birlikte meclise giderek, güçlü bir parlamentoyu birlikte oluşturacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.