Ağrı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

15:45 05 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ağrı milletvekili adayı Ekrem Çelebi, köy ve mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar öncesi Patnos ilçesinde, iftar sonrasında Ağrı merkezi ve köylerinde toplantılara katılan Çelebi, Ağrı'ya bağlı Eski Harman köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Taziye evinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çelebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Çelebi, "Biz kaderine aşık bir milletiz. Oyumuza da aşığız, milletimize de. Bu sebeple al bayrağa sahip çıkmak hepimizin görevi. Çünkü bu devlet, benim, senin, onun değil, hepimizin devleti. Bakın az önce bu köye girerken köy yolunuzun asfalt olduğunu gördüm. Su şebekesi döşenmiş, köy içi parke çalışmaları ilerleyen süreçte başlayacak. Bu hizmet sizlere AK Parti hükümetleri zamanında geldi." diye konuştu.

- "Siz oy verdikçe batı ve haçlı zihniyeti çıldırıyor"

AK Parti hükümetleri döneminde gerçekleştirilen adımları anlatan Çelebi, bunu istemeyen dünyanın sözde güçlü devletlerinin el ele verdiğini ifade etti.

"Ülkedeki işbirlikçileri ile Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye çabalıyorlar." diyen Çelebi, şöyle konuştu:

"İnanın ki, Recep Tayyip Erdoğan olmasa, bu ülke 28 Şubatı bile arayacak hale düşer. Sırf Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye cebimizdeki para ile oynuyorlar. Doları manipüle ediyorlar. Ama beceremiyorlar. Siz oy verdikçe, Recep Tayyip Erdoğan güçleniyor. Siz oy verdikçe batı ve haçlı zihniyeti çıldırıyor. Ümmetin son kalesine sahip çıkmak, sizin oylarınıza bağlı. Analarımızın başörtüsüne sahip çıkmak, sizin oylarınıza bağlı. Gelin Eski Harman köyü olarak Recep Tayiyp Erdoğan'ı en güçlü şekilde cumhurbaşkanı seçelim. Bir ümmetin gözü sizlerin üzerinde."

AK Parti ile ülkede refah seviyesinin yükseldiğini, bunun da ülkeyi iyi yönetmemekle gerçekleştiğini vurgulayan Çelebi, "Ülkeyi yönetecek kadroları olmayanlar bu ülkeyi uçuruma götürür. Recep Tayyip Erdoğan, milleti ile barışık, ümmetin sahibi bir lider. Bu lidere sahip çıkmakta her Ağrılının görevidir." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, muhtar Necmettin Karaoğlan ve köy sakinleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.