Ağrı

Türkiye sandık başında

15:28 24 Haziran 2018
Türkiye sandık başında

Ağrı Valisi Süleyman Elban, "Oy kullanma işlemi il merkezimiz, ilçelerimiz ve köylerimizde seçim güvenliğini tehlikeye sokacak nahoş bir hadise yaşanmadan devam ediyor." dedi.

Eşi Beyza Elban ile 75. Yıl Ortaokuluna gelen Vali Elban, 1003 numaralı sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Elban, vatandaşların huzur ve güven içerisinde hür iradelerini sandığa yansıttığını belirtti.

Elban, şöyle konuştu:

"Yapılan bu seçimlerin memleketimiz için, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sabah 08.00'den itibaren başlayan oy kullanma işlemi il merkezimiz, ilçelerimiz ve köylerimizde seçim güvenliğini tehlikeye sokacak nahoş bir hadise yaşanmadan devam ediyor. Tüm emniyet, jandarma personelimiz ve diğer güvenlik görevlilerimiz ile sandıklarda görevli tüm kamu personelimiz, vatandaşlarımızın iradesinin sandığa hür olarak yansıması, rahatlık ve huzur içerisinde bir seçim ortamının oluşabilmesi için el birliğiyle çaba sarf ediyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.