Ağrı

Milletvekili Çelebi, kaybolan kızın ailesini ziyaret etti

09:49 28 Haziran 2018
Milletvekili Çelebi, kaybolan kızın ailesini ziyaret etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, bayramın birinci günü gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ailesini ziyaret etti.

Bezirhane köyünde aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Çelebi, kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın arama çalışmaları ile ilgili güvenlik güçleri ve AFAD yetkililerinden telefon ile bilgi aldı.

Çelebi, "Leyla kızımızın üzüntüsünü tüm herkes gibi bizler de yaşadık. Kolluk kuvvetlerinden ve AFAD yetkililerinden günlük ve anlık olarak kızımızın arama faaliyetleri ile ilgili bilgileri Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm ilgili kurumlardan aldık. Ümitliyim, inşallah kızımız sağ salim bizlere kavuşacak. Bu konuda şahsımın yapabileceği ne varsa telefonum 7 gün 24 saat açık, her zaman her şekilde ulaşabilirsiniz." diye konuştu.

Devletin kurumlarının küçük Leyla'yı bulmak için seferber olduğunu da sözlerine ekleyen Çelebi, "Ben bugün üzüntünüzü paylaşmak için bugün buraya geldim. İnşallah kızımızı sağ salim bulduğumuz zaman da sevincinizi paylaşmak için kızımızı görmeye geleceğim." dedi.

Çelebi, baba Nihat Aydemir ile görüştükten sonra Jandarma Özel Asayiş Komutanlığının köye gönderdiği Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibinden de çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.