Ağrı

Büyük Zafer'in 96. yıl dönümü

12:27 30 Ağustos 2018 1 Yorum Var
Büyük Zafer'in 96. yıl dönümü

Ağrı'nın Doğubayazıt ve Eleşkirt ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Doğubayazıt'ta Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kaymakamlık makamında kabul edilen tebriklerin ardından program, şehitlikte devam etti.

Okunan duaların ardından Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan ve diğer protokol üyeleri şehitlerin kabirlerine çiçek bıraktı.

Törene, 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Yücel Özel, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Bakırcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Harun Selim Budak, AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı, askeri erkan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Eleşkirt ilçesinde ki kutlama programı ise Hükümet Konağı önünde yapıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdü.

Piyade Astsubay Adem Karaaslan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören, Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı'nın makamında tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

Törene, Garnizon Komutanı Yarbay Murat Alankaya, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.


YORUMLAR

1 Yorum Var
  • derya 5 yıl önce Şikayet Et
    30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.