Ağrı

Başkan Sayan her gün 2 kilo et sözünü tuttu! Ramazan ayı boyunca dağıtıldı

15:20 01 Mayıs 2022 7 Yorum Var
Başkan Sayan her gün 2 kilo et sözünü tuttu! Ramazan ayı boyunca dağıtıldı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Ramazan ayı boyunca günlük 2 kilo et dağıtımı sözünü tuttu. Her gün gelip etlerini alan ihtiyaç sahibi vatandaşlardan dua yağdı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ramazan ayı başlangıcında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ramazan ayı boyunca evine et alabilecek durumda olmayan vatandaşlara günde 2 kilo et yardımı yapılacağını söylemişti. Bu paylaşımın ardından, Başkan Sayan’ın et dağıtımı yapacağını yalanlayanlar oldu. Eleştirilere cevap olarak verdiği sözü tutan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı yaptı. Başvurular alındıktan sonra sıraya göre et almaları için davet edilen vatandaşlar ise, Başkan Sayan’ın kendilerini mağdur etmediğini ve sözünde durduğunu dile getirdi.

“HER GÜN GELİP ETİMİZİ ALDIK”

Ağrı Belediyesine et almak için gelen vatandaşların yaptığı açıklamalarda, “Allah belediyemizden razı olsun. Savcı başkanın dediği gibi her gün gelip etimizi aldık. Ramazan boyunca soframız etsiz kalmadı. Allah razı olsun bize her gün et verdi. Allah hayrını kabul etsin. Allah başımızdan eksik etmesin. Gerçekten de fakir ve fukaranın babasıdır” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Hamit 2 yıl önce Şikayet Et
    Helâl olsun sana başkan başkanlığın hakkını veriyorsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayan başkandan Rabbim gönlüne göre versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın başkanım helal olsun sana
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • HACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Elbette milletin parası ama milletin parasını balıkçıda büyükelçi ile yememiş. Milletin parasını muhtaç olana vermiş yada aracılık etmiş. Ne diyor gönlümüzün Sultanı (sav) hayra vesile olmakta, hayır yapmış gibidir. Sağolasın Savcı başkan
    Cevapla
  • Tahir ACAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim razı olsun baskanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.