Ağrı

Ağrı'da baba dehşeti: Kızını öldürüp, oğlunu ağır yaraladı

16:43 17 Ekim 2023 4 Yorum Var
Ağrı'da baba dehşeti: Kızını öldürüp, oğlunu ağır yaraladı

Ağrı Patnos'da emekli korucu Cemil Türk, tartıştığı 21 yaşındaki kızı Dilan ile oğlu Ercan Türk'ü uzun namlulu silahla vurdu.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Patnos ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Aktepe köyünde meydana geldi. Emekli korucu Cemil Türk ile kızı Dilan ve oğlu Ercan arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Cemil Türk, evdeki uzun namlulu silahı alarak çocuklarına ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Dilan Türk’ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Ercan Türk ise Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Jandarma, olayın ardından Cemil Türk’ü gözaltına aldı. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Sivasspor 6 ay önce Şikayet Et
    Ayışığı isimli kişiye cevap,neymiş sebebi ? Allah seninde başına verir bu tür olayları,öyle bilmeden insanları kötülüklerle itham etme.iftira atma.Allah seni ıslah etsin
    Cevapla
  • Ayarcı 6 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allah CC kimseyi evladiyla sınaması n...kim bilir ne oldu ne bitti...
    Cevapla
  • Ayısigi 6 ay önce Şikayet Et
    Sebebi bellidir de neyse
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Recep IŞIK 6 ay önce Şikayet Et
    BEŞERİN DERDİNE dermandır KUR AN,KUR AN SIZ CANAVARDAN beterdir in san.Ne tüyler ürperir YA RAB,Ne korkunç ne VAHİM inkılap olmuş.Ne DİN,İMAN kalmış nede AR,EDEP,HAYA NAMUS.DİN,İMAN harab olmuş,AR EDEP HAYA,NA MUS da TURAB(TOPRAK)olmuş YA RAB.
    Cevapla
  • Recep IŞIK 6 ay önce Şikayet Et
    BEŞERİN DERDİNE dermandır KUR AN,KUR AN SIZ CANAVARDAN beterdir in san.Ne tüyler ürperir YA RAB,Ne korkunç ne VAHİM inkılap olmuş.Ne DİN,İMAN kalmış nede AR,EDEP,HAYA NAMUS.DİN,İMAN harab olmuş,AR EDEP HAYA,NA MUS da TURAB(TOPRAK)olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.