Aksaray

Belediye Başkanı Yazgı "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildi

15:32 29 Aralık 2015 1 Yorum Var
Belediye Başkanı Yazgı "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı "Yılın Yerel Yöneticisi" Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından "Yılın Yerel Yöneticisi" ödülü verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kayseri'de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6. düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödüllerinin sahiplerine dağıtıldığı belirtilerek, Başkan Haluk Şahin Yazgı'nın da törende "Yılın Yerel Yöneticisi" ödülüne layık görüldüğü ifade edildi.

Törende ödülünü derginin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz'un elinden alan Başkan Yazgı'nın şunları söylediği belirtildi:

"Belediye başkanlığı görevine ilk geldiğimde kolaylıkları olduğu kadar zorlukları olduğunu da gördüm. Ama şunu çok açık yüreklilikle söylüyorum Allah iyi ve düzgün iş yapanların her zaman yanındadır. Bunu bana tembihleyen birçok belediye başkanlarım vardı. Onların sözleri benim için her zaman değerlidir. Göreve başladığım ilk zamanlarda Kayseri, Konya ve Ankara Büyükşehir belediye başkanlarımızdan çok güzel öğütler, nasihatler ve projeler aldım. Onlara da buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapılacak tüm çalışmalarda inşallah en iyi şekilde hem memleketimi temsil etmek hem de memleketime en iyi hizmeti getirmek için gayret sarf edeceğim."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Ali Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.