Aksaray

14 Mart Tıp Bayramı

14:11 14 Mart 2016
14 Mart Tıp Bayramı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Aksaray belediye Başkanı Şahin Yazgı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, insan sağlığının her şeyin üstünde olduğunu kaydetti.

Sağlığın, her insan için vazgeçilmez bir unsur olduğunu dile getiren Yazgı, "Önce insan anlayışı çerçevesinde, her vatandaşın kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden günün her saatinde görev başında olan doktor ve sağlık çalışanlarımız fedakarlık örneği sergiliyorlar. Toplumumuzun daha sağlıklı yaşaması için emek ve katkısını esirgemeyen tüm sağlık çalışanlarımızın bu azim ve özverili hizmet anlayışı takdire şayandır" ifadelerini kullandı.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışını benimsediklerini dile getiren Yazgı şunları kaydetti:

"İnsanın sağlığını, insanımıza hizmeti her şeyin üstünde tutmaya devam ediyoruz. Aksarayımızında içinde bulunduğu birçok şehirde sağlık alanında büyük yatırımlar gerçekleşmektedir. Bu düşüncelerle başta hekimlerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık çalışanlarımızın aileleriyle birlikte, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum"


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.