Aksaray

Emniyet Müdürlüğünde devir teslim yapıldı

12:34 06 Mart 2017
Emniyet Müdürlüğünde devir teslim yapıldı

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Karabağ, görevine törenle başladı.

Selami Hüner'in Aksaray Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğine, Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Ali Karabağ'ın da Aksaray Emniyet Müdürlüğüne atanması dolayısıyla görev devir teslim töreni yapıldı.

Hüner, emniyet müdürlüğünde düzenlenen törenle görevini Karabağ'a devretti.

Karabağ, törende yaptığı konuşmada, Aksaray'a atanmaktan mutluluk duyduğunu ve devraldığı bayrağı en yukarıya taşımanın gayretinde olacağını söyledi.

Uzun yıllar Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı koruma daire başkanlıklarında hizmet ettiğini, çıkarılan son kararnameyle de Aksaray Emniyet Müdürlüğü görevinin kendisine layık görüldüğünü ifade eden Karabağ, şunları kaydetti:

"Huzur kenti bu güzide ilimizde görev yapma şerefini yaşayacağımdan dolayı heyecanlıyım ve mutluyum. Bu bir görev ve bayrak değişimidir. Başarıyla yürüttüğünüz proje ve hizmetleri, Sayın Valimiz başkanlığında ve desteğinde bütün mesai arkadaşlarımla birlikte en üste seviyeye çıkarmak için gayret göstereceğiz. Hukuk müşavirliği görevine atanan Selami Hüner'e de yeni görevinde başarılar diliyorum."

Karabağ, tüm terör örgütleriyle etkin mücadelenin süreceğine de işaret ederek, şöyle konuştu:

"Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. PKK/KCK, DHKP-C, DEAŞ ve diğer terör örgütleri el birliği etmiş gibi saldırılarına devam etmektedir. FETÖ/PDY terör örgütü saldırılarına ve ihanetlerine devam etmektedir. En son yaşadığımız 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde aklını ve ruhunu satmış FETÖ/PDY terör örgütü mensupları, pervasızca vatandaşlarımızın üzerine bomba yağdırdıklarına hep beraber şahit olduk. Milletimizin dirayeti sayesinde hamd olsun ki bu ihanet girişimini atlattık. Bu ihanet şebekesine mensup hainler hukuk çerçevesinde hak ettikleri cezaları bulacaklardır. Bizimde önceliğimiz ilimizin ve ülkemizin huzur ve sükununun devamı için tüm terör örgütleri ile mücadeleyi sürdürmek olacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.