Aksaray

SGK iddialara yönelik olarak idari ve adli işlemler başlattı

09:45 31 Mayıs 2019
SGK iddialara yönelik olarak idari ve adli işlemler başlattı

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü: Sigortalılarımızın gerek çalışma hayatında, gerekse de emeklilik dönemlerinde sosyal güvenlik kurumu olarak vatandaşları kucaklamaya devam etmektedir.

Son günlerde Kurum başkanlığımız ve İl Müdürlerimiz aleyhinde yazılı ve görsel basında gerek basın açıklaması şeklinde gerekse de sosyal medyada duyurulmaya çalışılan mesnetsiz iddialara yönelik olarak idari ve adli işlemler başlatılmıştır. Kurum Başkanlığınızın Türkiye genelinde 82 Milyona, İl genelinde 412.000 vatandaşımıza kesintisiz hizmet vermeye devam etmekte olup, doğumdan ölüme, iş hayatından emekliliğe kadar tüm alanlarda sosyal güvenlik ailesi olarak vatandaşlara kesintisiz hizmet götürme çalışmaları devam etmektedir. Sigortalılarımızın gerek çalışma hayatında, gerekse de emeklilik dönemlerinde sosyal güvenlik kurumu olarak vatandaşları kucaklamaya devam etmektedir. Bununla birlikte sigortalı, sigortasız ayrımı yapmaksızın herkesi tek çatı altında toplamak amacı ile tüm vatandaşlarımızı sosyal güvence kapsamına dâhil etmeye çalışmaktadır.

Hak adına mücadele etmesi gereken bir sendikanın, bir kişinin haksızlık yapmasına, görev yapmak istememesine ve kişisel hesaplarına alet olması tarafımızca talihsiz olarak değerlendirilmiştir.

Bu itibarla yazılı ve görsel basında bu şekilde çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesinin;

Kamuoyuna saygılarımla duyurulur.

Bilal AKGÜN

Sosyal Güvenlik İl Müdürü

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.