Aksaray

77 yaşındaki kişi eşini tabancayla vurdu! Sebebi akılalmaz

13:19 13 Ağustos 2020 25 Yorum Var
77 yaşındaki kişi eşini tabancayla vurdu! Sebebi akılalmaz

Aksaray'da 77 yaşındaki Musa Şaşmaz, iddiaya göre, şehre taşınmak isteyen eşi Emsal Şaşmaz'ı (61) çıkan tartışmada tabancayla vurdu. Silah sesi ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı adamı gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan Emsal Şaşmaz'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Aksaray'da Musa Şaşmaz (77),iddiaya göre, şehre taşınmak isteyen eşi Emsal Şaşmaz'ı (61) tabancayla vurdu.

Olay,merkeze bağlı Yuva Köyü'nde meydana geldi. 10 yıl önce 2'inci evliliklerini yapan Musa Şaşmaz ile Emsal Şaşmaz arasında, köyden Aksaray merkeze taşınma konusunda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Musa Şaşmaz yanında bulunan tabancayla ateş ederek eşini göğsünden vurdu.


Silah seslerini duyan komşular, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Emsal Şaşmaz'ı ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Emsal Şaşmaz'ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, gözaltına alınan Musa Şaşmaz ise ifadesinin ardından adliye sevk edildi.

YORUMLAR

25 Yorum Var
  • bahr 3 yıl önce Şikayet Et
    77 yaşında silah taşıyor. çılgınca
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara baktimda bazi arkadaşlar dedeyi hakli görmüş. Kadinin her alanda hakki yok hep vuran hakli degilmi.Oldur gitsin yenisini alırsın yazik cok yazik.Bir insan olduren butun insanligi öldürmüş sayılacak.
    Cevapla
  • s.unal 3 yıl önce Şikayet Et
    61 yasindan sonra napacan sehirde mubarek ..
    Cevapla
  • ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    sanane
    İlk beğenen sen ol
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya, hakikaten bu erkek milleti gaddar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    belli bir yaştan sonra insana bulunduğu,yaşadığı yerden ayrılmak çok zor gelir,çünki yaşlı bir insan için anıların önemi büyüktür,onlarla yaşar. yaşlı adamda bu yüzden belkide ta çocukluğunu yaşadığı,her bir köşesine bakışta gençliğini anımsadığı bu yerleri terk etmek istememiş.adamın eşi adamın -bam teline - basmış yani.inşaallah eşi ölmez yaşar,adamda az bir cezayla kurtulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.