Aksaray

Vali ev ziyaretleriyle gönüllere giriyor

07:15 02 Mayıs 2021
Vali ev ziyaretleriyle gönüllere giriyor

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan ayında yoksul vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Göreve başladığı günden bu yana ziyaretlerine devam ederek, vatandaşların sorunlarını dinleyen ve yaşadıkları zorlukların giderilmesinde yardımcı olan Vali Hamza Aydoğdu bu hafta gerçekleştirdiği ziyaretlerde, içlerinde yoksul ailelerin de bulunduğu 6 ailenin evine konuk oldu. Vali Aydoğdu un ziyaretlerinde kurum müdürleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Köse'de bulundu.

Evlerine misafir olduğu ailelerle sohbet eden Vali Hamza Aydoğdu aile bireyleri ve ailenin yaşadığı koşullar hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Aydoğdu ailelerle yaptığı görüşmeler neticesinde, tüm ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından nakit ve gıda yardımı yapılması hususunda talimat verdi. Ziyaret sırasında tüm ailelere gıda paketi, çocuklara ise oyuncak ve şekerlemeler verildi.

YOKSUL VATANDAŞLAR, “ALLAH VALİMİZDEN DE DEVLETİMİZDEN DE RAZI OLSUN”

Vali Aydoğdu tarafından tarafından ziyaret edilen aileler, devletin şefkatli elini ve güler yüzünü hissetmekten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Vali Hamza Aydoğdu'ya teşekkür eden aileler, “Sayın Valimiz bu mübarek ayda bizleri unutmadı. Evimize kadar geldi sorunlarımızı dinledi, karşılanmasında bizlere yardımcı oldu. Allah Valimizden razı olsun, devletimizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştular.

Ziyaretlerinin ardından konuşan Hamza Aydoğdu , özellikle Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederek, “Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak istedik. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. Ziyaret ettiği tüm ailelerin sorunları ile yakından ilgilenen Vali Aydoğdu, ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.


Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sosyal medya hesabından şunları paylaştı;

‘Merhaba’

En büyük ihtiyaç, bazen de bir merhabadır. Samimi bir tebessüm ile tüm kapıları açıverir. Bütün birim amirlerimiz ile onlarca kardeşimize Ramazan ziyaretinde bulunduk. Sohbet edip hediyeleştik. Mesaisi ve sevgisini paylaşan birim amirlerimize de teşekkür ediyoruz.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.