Aksaray

Vali'nin gözyaşları herkesi ağlattı! Adamın dibisin...

08:04 31 Mayıs 2021 2 Yorum Var
Vali'nin gözyaşları herkesi ağlattı! Adamın dibisin...

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 30 yıldır küs olan kardeşleri barıştırdı törende gözyaşlarına boğuldu. Aydoğdu Haber7 okurlarını da ağlattı büyük övgü aldı...

Aksaray'ın İncesu köyünde yaşayan  İki kardeş 30 yıl önce yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle birbirlerine küsmüş. Bu olayı duyan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu köye giderek iki kardeşin 30 yıllık küskünlüğüne son verdi. 

Bu hadisenin ne kadar derinlemesine bir küslük olduğunu olay yerinde dinleyerek öğrenen Vali Aydoğdu iki kardeşe barışmaları için tam dört saat dil döktü. Çok duygulu anların yaşandığı bu olayın sonucunda köy meydanında birbirine sarılan iki kardeş, amca, yeğen ve kuzenlerin görüntüsü sonrasında Vali Hamza Aydoğdu da gözyaşlarını tutamadı.

Bu haber sonrasında Vali Hamza Aydoğdu  beğeni yağmuruna tutuldu. Aydoğdu için binlerce yorumda bulunan okurlar Valiyi yere göğe sığdıramadı.

İŞTE O YORUMLARDAN SADECE BAZILARI

HABER7 / Nusret Odabaş

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi barıştılar mı sanıyorsunuz eğer bir haksızlık varsa onun da giderilmesi lazımdır yoksa havada kalır. Böyle durumlarda bazı kardeşler her şeyi kendilerine hak zannediyorlar babasını bile darp edip mal kaçırıyorlar hile yapıyorlar yalan söylüyorlar hak hukuk tanımıyorlar dolu böyle insanlar mirasın üstüne oturuyorlar kul hakkı nedir bilmiyorlar say da say
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasan Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey insanlar ayrışmayın kardeş olun ! ALLAH cc. rahmeti birlik olanların üzerinedir. Valimiz yüreğine sağlık...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.