Aksaray

Vali Aydoğdu kurmuştu, iş insanından anlamlı bağış

10:04 18 Ekim 2021 2 Yorum Var
Vali Aydoğdu kurmuştu, iş insanından anlamlı bağış

Vali Aydoğdu’nun talimatlarıyla kurulan Vefa Market kurulduğu günden itibaren ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Yaklaşık 5 bin ihtiyaç sahibine giysi ulaşmasını sağlayan projeye hayırsever iş insanından anlamlı bağış.

Aksaray Valiliğince ihtiyaç sahipleri ve dar gelirli ailelerin giysi ve ev eşyası ihtiyaçlarının karşılandığı Vefa Market’e hayırseverlerin destekleri sürüyor. Havaların soğuması ile kışlık elbise bağışlarını kabul eden Vefa Markete hayırsever işadamı tarafından 500 kışlık mont 250 bebek giysi paketi bağışlandı. Aksaray Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu, Kılıçaslan mahallesinde emekli öğretmen merhume Gülbahar Ökçe’nin devlete bağışladığı iki katlı evin yeniden düzenlenerek Vefa Sosyal Market’in oluşturulduğunu söyledi.

VEFA SOSYAL MARKET BİR YAŞINDA

Giysi bağışı karşılama ve kayıt, kuru temizleme, ütüleme, paketleme bölümleri ile bir yıldan fazla hizmet veren Vefa Market’e hayırseverlerin büyük katkı sunduğunu belirten Mutlu; marketin açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 bin vatandaşın giysi ihtiyacını karşıladığını ifade etti. Vefa Sosyal Markete özel sektör firmalarından da destek verildiğini belirten Mutlu, “Vali Aydoğdu’nun himayesinde açılan Vefa Sosyal Market’imiz birinci yılını doldurdu. Marketimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı tarafından 500 kışlık mont 250 tane bebek giysi paketi Vefa Sosyal Marketimize bağışlandı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız evinde fazlalık olan giysilerini buraya getirip bağışta bulunabilir. Aldığımız giysiler yıkanıp, ütülendikten sonra barkotlayıp ihtiyacı olan kişilere ulaştırılıyor” dedi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • M.i 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır müessesesi olarak en azından her ile örneklemek lazım bazen nakit ten daha iyi ikrama geçe biliyor bir kişinin kendi ihtiyacı olan fakat nakit ödenen aile reisi tarafından karşılanmayabiliyor bu nedenle direkt ihtiyaç sahibine ne ihtiyacı varsa onu bulabileceği bir mekan olduğu için önemli Allah razı olsun kurandan bu hizmete faydalı olan herkesten esselamün aleyküm
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    maşaallah tebrik ediyoruz. her il ve ilçede uygulanması gereken bir uygulama bugün bana lazım olmayan bir giyecek bir başkası için çok elzem bir giysi olabilir.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.