Aksaray

Aksaray’da ilginç yöntem! Su satışlarını arttırmak için “Batman” kılığına girdi

10:00 16 Aralık 2021 4 Yorum Var
Aksaray’da ilginç yöntem! Su satışlarını arttırmak için “Batman” kılığına girdi

Aksaray’da 10 senedir su bayisi işleten Adem Yılmaz’ın azalan satışlarını arttırmak için geliştirdiği yöntem görenleri şaşırtıyor. Yılmaz, 'Batman, Süpermen, Örümcek Adam' kostümleri giyerek ev ve iş yerlerine damacana su satıyor.

Kentte 10 yıldır su bayisi işleten Adem Yılmaz, son dönemlerde hem azalan satışları artırmak hem de dikkat çekmek amacıyla su dağıtımlarını çizgi film karakterlerinin kıyafetleriyle yapıyor. Her gün farklı kostümler giyerek siparişlerini dağıtan Yılmaz, şunları söyledi:

''Müşterilerimiz çok memnun kaldı. Biz de kahraman kostümlerini artırdık. Bir gün 'Batman', diğer gün 'Süpermen' kostümü giyiyoruz. Bu duruma çocuklar çok sevindi. İlk başta müşterilerimiz şaşırdı ancak işlerimizde ciddi manada artma oldu. Geri dönüşleri çok iyi oldu, memnunuz. Yılbaşı yaklaşıyor. Noel Baba kıyafetimiz var. İnşallah onunla dağıtmaya başlayacağız. Elimizde 7-8 çeşit kostüm var. Her gün farklı bir kıyafet giyerek dağıtımlarımızı yapıyoruz.'' Müşterilerden Tunahan Öcal ise ''Bu durumu ilk başta yadırgadım. Ancak sonra alıştım'' 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sucusu bu adam belediyenin basın yayın kısmında çalışan Muhammet. İlgi çekmek için böyle bir şey yapmış
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ETHEM KAYMAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Noel Baba v. b. kıyafetler bir Müslümana yakışmıyor. Gereken çalışmayı yapıp tevekkül etmek gerekiyor. Olmayan hollywood kahramanlarını çocuklarımızın kafalarına yer ettirmeyelim. İlla kahraman istiyorsan sana tavsiyem, BİZİM KAHRAMANLARIMIZA BAKMAN.(gerek geçmişe gerekse yakın tarihimize )
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • 5505 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gelecek diye ben su sipariş etmekten vazgeçerim.
    Cevapla
  • dipNot 2 yıl önce Şikayet Et
    Araba yida Batman nin arabasina uyarlaman gerek
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.